CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Piftelute cu dovlecei, de post

    Distribuiţi
    avatar
    ADINA
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 36
    Data de inscriere : 10/08/2011

    Piftelute cu dovlecei, de post

    Mesaj Scris de ADINA la data de Sam Aug 13, 2011 2:41 am



    Ingrediente:

    1 dovlecel
    3 cartofi
    ceapa

    usturoi
    sare
    piper
    faina
    gris
    patrunjel frunze
    vegeta
    ulei

    Preparare:

    Dovlecelul si cartofii se curata de coaja, se spala, se curata de seminte si se dau pe razatoarea mare. Se adauga sare, piper, vegeta, gris, faina, ulei, patrunjelul tocat marunt, ceapa si usturoiul tocate solzisori.
    Se tapeteaza cu hartie de copt o tava mare, se ia cu mana din compozitie, se formeaza bulgarasi si se pun in tava. Piftelele se stropesc cu ulei si se coc cca 30 minute. Se lasa la racit complet.


    Pofta buna!


      Acum este: Mier Noi 22, 2017 1:03 am