CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    MENIU DE CRACIUN

    Distribuiţi
    avatar
    jeni
    NIVEL 3
    NIVEL 3

    Mesaje : 66
    Data de inscriere : 01/08/2011
    Localizare : Arad

    MENIU DE CRACIUN

    Mesaj Scris de jeni la data de Dum Aug 07, 2011 10:51 am

    Piftie de porc



    Ingrediente:

    1 picior de porc
    1 ureche de porc
    1/2 kg carne de porc
    10 catei de usturoi
    sare

    Mod de preparare:

    Se spala bine si se pregateste carnea pentru pus la fiert.
    Intr-o oala mare se pune carnea, piciorul si urechea la fiert.
    Se pune apa sa treaca cu vreo doua palme deasupra carnii.
    Cand se ridica spuma, se curata cu o lingura cu gauri. Se lasa ~ 4 ore la fiert.
    Daca nu doriti sa aiba grasime, trebuie sa o lasati de pe o zi pe alta, undeva la rece sa se inchege grasimea.
    A doua zi, se strange toata grasimea de deasupra si se mai pune la fiert pana da un clocot.

    Carnea se scoate, se curata bine dupa oase si se potrivesc bucatile.
    In zeama ramasa am pus cateii de usturoi pisati, am potrivit-o de sare si se vantura cu polonicul.

    Se pregatesc cateva recipiente, cu capac (ca sa nu va miroasa in frigider numai a usturoi).
    Se pun bucatile de carne rasfirate si se toarna peste ele zeama strecurata.
    Se pun la frigider cel putin 24 ore.

      Acum este: Mar Oct 16, 2018 3:47 pm