CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Cornulete cu rahat

    Distribuiţi
    avatar
    Gaby_Luk
    NIVEL 3
    NIVEL 3

    Mesaje : 58
    Data de inscriere : 02/08/2011

    Cornulete cu rahat

    Mesaj Scris de Gaby_Luk la data de Vin Aug 05, 2011 8:32 am

    Ingrediente

    125 g unt
    125 g smantana
    125 g rahat
    1 ou
    1 lingura zahar
    1 pachet praf de copt
    vanilie
    coaja de lamaie rasa
    faina cat cuprinde


    Mod de preparare

    Se amesteca untul si smantana, se freaca cu zaharul si vanilia tocata marunt, se adauga oul, praful de copt diluat cu lamaie rasa si smantana.

    Cand totul este bine amestecat, se pune treptat faina, pana ce coca devine tare.

    Se framanta cu faina pusa treptat, pana devine foarte tare si se obtine o foaie roasa de 6-7 mm, care e taie in triunghiuri cu laturi egale potrivit de mari.

    Se pune pe cate una din laturi rahat, apoi se ruleaza triunghiurile, formand cornuletele.

    Se coc pe tava unsa, la foc potrivit. Cand sunt gata aceste cornulete, se pudreaza cu zahar vanilat.

      Acum este: Dum Oct 21, 2018 3:17 am