CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI

    Distribuiţi
    avatar
    monic
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 16
    Data de inscriere : 28/06/2012

    TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI

    Mesaj Scris de monic la data de Joi Iun 28, 2012 7:33 am

    Ingrediente


    Blat: piscoturi de sampanie (in functie de forma tortului), sirop de capsuni.

    Crema: 3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, vanilie, 10 gr gelatina, 500 gr frisca, 300 gr capsuni proaspete.

    Decor: frisca vanilata , capsuni




    Mod de preparare



    1. Gelatina se pune intr-un bol cu lapte rece, se amesteca si se lasa la rece pentru 20 min.
    2. Intr-un vas punem: gelatina inmuiata, zaharul, ouale , omogenizam si punem vasul pe Baine-Marie.
    3. Se amesteca din cand in cand pana se ingroasa , apoi se lasa la racit.
    4. O forma rotunda se tapeteaza cu folie alimentara. Capsunile se mixeaza in blender pana obtinem pulpa.
    5. Se spumeaza frisca , apoi se amesteca cu pulpa de capsuni si crema de mai sus.
    6. Cu mare grija amestecam pana obtinem o compozitie uniforma.
    7. Compozitia obtinuta se toarna in forma tapetata cu folie , apoi adaugam piscoturile trecute prin sirop.
    8. Se introduce la rece pentru minim 3 ore.
    9. Se decoreaza cu frisca batuta si capsuni proaspete.
    10. Este un tort foarte gustos.

    Pofta Buna!
    avatar
    RadarForum
    Admin
    Admin

    Mesaje : 1
    Data de inscriere : 08/12/2011

    Re: TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI

    Mesaj Scris de RadarForum la data de Joi Oct 18, 2012 2:42 am

    [code]

      Acum este: Sam Noi 18, 2017 1:12 pm