CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    MARMELADA DE CAISE

    Distribuiţi
    avatar
    monic
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 16
    Data de inscriere : 28/06/2012

    MARMELADA DE CAISE

    Mesaj Scris de monic la data de Joi Iun 28, 2012 7:23 am

    Ingrediente


    3 kg caise, 2 kg zahar, 2 l apa, 1 baton de scortisoara.
    Preparare


    Caisele se spala bine si se trec printr-un vas cu apa fiarta cateva secunde. Se scot intr-un vas cu spumiera si se lasa la racit. Se inlatura coaja , se curata de sambure apoi se taie fiecare caisa in felii. Intr-un vas pregatim siropul din apa si zahar. Cand apa a atins punctul de fierbere se adauga cojile de caise si un baton de scortisoara. Se lasa la fiert cca 20 min. Dupa acest timp separam cojile de caise si batonul de siropul obtinut cu ajutorul unei strecuratoare. Se adauga caisele felii si si punem vasul din nou pe foc. Se lasa la fiert la foc mic. Pentru a ne da seama daca marmelada este gata se ia compozitie si se pune intr-un bol la rece, cateva linguri. Daca are o consistenta gelatinoasa se poate lua de pe foc. Cand este gata , se inlatura batonul de scortisoara si se pune fierbinte in borcane. Se capseaza si se pun in camara.
    Se pastreaza la rece.

      Acum este: Mar Dec 18, 2018 10:30 pm