CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    INGHETATA DE VISINE

    Distribuiţi
    avatar
    monic
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 16
    Data de inscriere : 28/06/2012

    INGHETATA DE VISINE

    Mesaj Scris de monic la data de Joi Iun 28, 2012 7:14 am

    Ingrediente


    300 ml apa, 200 gr zahar, 300 gr visine , zeama de la o lamaie

    Mod de preparare



    1. Intr-o cratita se pun la fiert zaharul si apa , la foc mediu pentru cca 10 min.
    2. Siropul format se lasa sa se racesca complet.
    3. Visinele se pun in blender pentru a obtine un suc consistent.
    4. Se adauga sucul de lamaie si de visine. Se amesteca , compozitia formata se pune intr-un bol rezistent la temperaturi scazute si se pune la congelator pentru 3 ore.
    5. Se amesteca si se lasa in continuare in congelator pana ingheata de tot.
    6. Se transfera intr-un blender , se mixeaza pana devine cremos si se pastreaza pana la servire.

    Nu este o inghetata cremoasa, dar este foate gustoasa si racoritoare.

    Pofta Buna!

      Acum este: Vin Sept 22, 2017 3:47 am