CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Clafoutis cu cirese

    Distribuiţi
    avatar
    NicoletaSima
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 41
    Data de inscriere : 08/12/2011
    Varsta : 43

    Clafoutis cu cirese

    Mesaj Scris de NicoletaSima la data de Dum Iun 24, 2012 3:48 am



    Ingrediente:


    • 600-650 grame cirese fara samburi
    • 4 oua
    • 100 grame zahar
    • 125 grame faina
    • 250 grame lapte
    • un praf de sare
    • unt pentru uns tava
    • vanilie



    Cea mai complicata parte a acestei prajituri sta in cumparatul cireselor si scosul samburilor din ele; daca aveti aparat de scos samburii partea asta o sa fie mai simpla. Daca nu, facem asa: taiem ciresele in jumate; una din jumatati o sa se desprinda fara sambure si una cu sambure. Scoatem saburele cu varful unui cutit mic. Ciresele fara samburi le punem in tava unsa cu unt.



    Celelalte ingrediente le mixam toate intr-un vas si turnam amestecul peste cirese. Bagam tava in cuptorul incins la 180 grade pentru 45 de minute.







    La final, prajitura asta o sa fie o adevarata minune culinara: consistenta si gust care iti aduc aminte de crema de zahar ars. Pudram cu zahar si servim cand se raceste.

    Pofta buna!

      Subiecte similare

      -

      Acum este: Dum Oct 21, 2018 3:17 am