CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Perisoare de curcan cu sos de smantana

    Distribuiţi
    avatar
    Livia
    NIVEL 3
    NIVEL 3

    Mesaje : 56
    Data de inscriere : 01/08/2011
    Localizare : apropape de admin.

    Perisoare de curcan cu sos de smantana

    Mesaj Scris de Livia la data de Mar Aug 02, 2011 7:53 am

    Ingrediente
    300 g piept de curcan
    o manuta de orez
    un morcovel ras
    un ou
    o mana de pesmet
    putina sare

    pt. sos:

    un morcov
    2 lg smantana
    2-3 felii de ceapa
    2 lg ulei de masline
    o lg de amidon de porumb


    Mod de preparare

    Mai intai am facut perisoarele si le-am fiert in apa cu putina sare.

    Am pregatit intre timp sosul astfel: am pus uleiul la incins si am calit putin ceapa si morcovul taiat felii in jumatate.Am pus apoi o canita de supa de la perisoare si am lasat 10 min sa fiarba morcovelul.

    Am scos apoi feliile de ceapa si am adaugat smantana, am legat sosul cu amidon si apoi am scos perisoarele din apa si le-am transferat in sos.

    Am mai lasat sa dea un clocot impreuna cu sosul si am stins focul.

    Reteta este de la Ada

      Subiecte similare

      -

      Acum este: Mier Aug 15, 2018 8:46 pm