CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    PATEURI CU BRANZA

    Distribuiţi
    avatar
    ADINA
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 36
    Data de inscriere : 10/08/2011

    PATEURI CU BRANZA

    Mesaj Scris de ADINA la data de Vin Iun 15, 2012 3:52 am

    Rapid si simplu: pateuri din foietaj cu branza
    Pentru 24 de pateuri medii avem nevoie de:
    - 2 bucati de aluat de foietaj de 400 gr fiecare
    - 2 oua pentru umplutura si o jumatate de ou pentru uns
    - 400 gr branza de vaci si un praf de sare
    1. aluatul de foietaj se lasa la decongelat pentru 1-2 ore
    2. branza se amesteca cu cele doua oua
    3. aluatul se intinde in foi subtiri si se taie in patratele
    4. se pune cate o lingurita de branza pe mijloc si se unge cu oul batut pe margini
    5. se aseaza pateurile intr-o tava pe hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute la treapta 3 de caldura
    6. se servesc calde sau reci

      Acum este: Mier Noi 22, 2017 12:56 am