CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    chifle cu susan

    Distribuiţi
    avatar
    Gaby_Luka
    NIVEL 3
    NIVEL 3

    Mesaje : 86
    Data de inscriere : 29/08/2011

    chifle cu susan

    Mesaj Scris de Gaby_Luka la data de Lun Apr 30, 2012 2:56 am



    Ingrediente:
    500 gr de faina
    1 plic drojdie Dr.Oekter
    4 lingurite ulei
    250 ml apa calduta
    1 lingurita zahar
    1 lingurita sare
    1 plic bicarbonat
    1,5 lapa


    Mod de preparare:

    Se framata un aluat din faina,drojdie,ulei,apa,zahar,sare,si se lasa la dospit cam o ora.Dupa ce a dospit formam bilutele si intre timp punem 1,5 litri apa la fiert cu plicul de bicarbonat,cand fierbe pe o paleta luam cate o bila si o oparim,dar nu foarte mult,apoi le punem in tava cu hartie de copt,si adaugam seminte(susan),si se lasa la cuptor 30 min la foc mediu.

      Acum este: Mier Aug 15, 2018 8:48 pm