CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Mancare de fasole uscata

    Distribuiţi
    avatar
    Dulcineea19
    NIVEL 3
    NIVEL 3

    Mesaje : 57
    Data de inscriere : 18/08/2011
    Varsta : 24

    Mancare de fasole uscata

    Mesaj Scris de Dulcineea19 la data de Joi Apr 19, 2012 2:01 am

    Ingrediente:


    500 g fasole cu bobul mare,
    1 ceapă mare,
    3 linguri ulei,
    1 linguriță boia dulce,
    1 linguriță boia iute,
    1 linguriță cimbru,
    500 ml suc de roșii,
    1 frunză dafin,
    o legătura mărar,
    sare.


    Mod de preparare:


    Fasolea se pun în apă rece de seara până dimineața.
    Dimineața se schimbă apa și se pune la fiert 30 minute în oala sub presiune și aprox 1 oră în oala normală cu capac.
    Ceapa tocată mărunt se călește în uleiul încins până devine aurie.
    Adăugăm boiaua dulce, boiaua iute și cimbrul și le călim 2-3 minute.
    Stingem cu sucul de roșii.
    Adăugăm fasolea boabe fiartă și o frunză de dafin.
    Dacă doriți mai mult sos puteți adăuga si din apa în care a fiert.
    Lăsăm la foc potrivit pentru aprox 15 minute.
    Adăugăm mărarul tocat mărunt și condimentăm cu sare.
    Servim cu murăturile preferate - castraveți, gogonele, gogoșari etc.
    Poftă bună!

      Acum este: Vin Sept 22, 2017 3:44 am