CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Cremes

    Distribuiţi
    avatar
    Dulcineea19
    NIVEL 3
    NIVEL 3

    Mesaje : 57
    Data de inscriere : 18/08/2011
    Varsta : 25

    Cremes

    Mesaj Scris de Dulcineea19 la data de Joi Apr 19, 2012 1:53 am

    Ingrediente :
    6 oua
    750 ml lapte
    190 g margarina
    150 g faina
    250 g zahar
    esenta de vanilie
    un praf de sare


    Topim margarina si o lasam sa se racoreasca.
    Separam ouale,galbenusurile le frecam cu zaharul,pana isi dubleaza volumul si devine o compozitie spumoasa.
    Se adauga,esenta de vanilie,margarina topita,laptele caldut,un praf de sare,faina cernuta si amesteca toate.
    Acum adaugam albusurile batute spuma tare si amestecam usor cu un tel,pana se incorporeaza.
    Turnam compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si dam tava la cuptor pentru minim 1 ora,pana se face rumeneste frumos blatul de deasupra.
    Se lasa in tava pana se raceste complet,ar fi bine sa o lasam pana a doua zi.
    Inainte sa o servim o pudram cu zahar.
    Pofta Buna !

      Acum este: Vin Aug 17, 2018 10:17 pm