CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    tort"buturuga"

    Distribuiţi
    avatar
    Livia
    NIVEL 3
    NIVEL 3

    Mesaje : 56
    Data de inscriere : 01/08/2011
    Localizare : apropape de admin.

    tort"buturuga"

    Mesaj Scris de Livia la data de Joi Mar 08, 2012 3:47 am

    Ingrediente:


    3 oua

    125g faina

    125g zahar

    1 varf de cutit de sare

    1 plic cu zahar vanilat.



    Pentru crema:

    1 pachet de unt

    250g zahar

    30g cacao

    1 ou.



    Mod de preparare



    Bate albusurile spuma tare,apoi,separat,amesteca zaharul cu galbenusurile pana la omogenizare.Adauga galbenusurile cu zaharul peste albusuri,faina si zaharul vanilat.Pune compozitia intr-o tava si bag-o in cuptor la foc potrivit.

    Intre timp pregateste crema:mai intai amesteca zaharul cu untul pana se topeste zaharul ,apoi adauga galbenusul de ou si cacaoa.Dupa ce ai format rulada taie o felie si fixeaz-o ca pe un "ciot" de buturuga cu putina crema .




    Sfaturi suplimentare


    Pastreaza si pentru exterior crema si cu o furculita fa striuri care sa le imite pe cele de pe scoarta copacului si decoreaza cu o crenguta de pom autentica.


      Acum este: Vin Sept 22, 2017 3:40 am