CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Sarmalute cu piept de gasca

    Distribuiţi
    avatar
    JENI2
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 47
    Data de inscriere : 10/08/2011

    Sarmalute cu piept de gasca

    Mesaj Scris de JENI2 la data de Sam Ian 14, 2012 2:52 am

    Ingrediente

    • 25 frunze de vita, 1 piept de gasca, 1 litru bors, 6 linguri orez, sare si piper.

    Mod de preparare
    Se toaca pieptul de curcan prin masina. Frunzele murate se lasa la desarat in apa rece (2-3 ore). Se repeta operatiunea pana cand scapam de toata sarea. Ulterior, se oparesc in apa clocotita. Se toaca ceapa marunt si se caleste in doua linguri de ulei de masline, iar orezul se fierbe pe jumatate. Se amesteca ceapa, carnea si orezul racit si se potriveste de sare si piper. Se umplu frunzele de vita si se ruleaza cu grija. Pe fundul unei cratite unse cu ulei se asaza un strat de frunze de vita, se continua cu sarmalutele si se acopera cu un alt strat de frunze de vita. Se acopera cu apa si se da vasul la cuptor 2-3 ore. Inainte de a fi scose, se toarna o cana cu bors si se mai lasa 10-15 minute sa fiarba.

      Acum este: Mar Oct 16, 2018 3:47 pm