CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    gogosi cu marmelada

    Distribuiţi
    avatar
    NicoletaSima
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 41
    Data de inscriere : 08/12/2011
    Varsta : 43

    gogosi cu marmelada

    Mesaj Scris de NicoletaSima la data de Sam Ian 07, 2012 3:39 am

    500 g faina, 170 ml lapte, 1 cub de drojdie, 2 oua si 2 galbenusuri, 2 linguri de zahar tos, 50 g de unt, sare, 1 plic de zahar vanilinat, 1 lingura de coaja rasa de lamaie, 500 ml ulei, 300 g marmelada, 2 linguri de zahar pudra vaniliat.



    Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar tos in 2-3 linguri de lapte caldut, apoi se face un aluat care se lasa la dospit 15 minute. Se dizolva zaharul tos in restul de lapte caldut, se adauga vanilie si coaja de lamaie, 2 galbenusuri si 2 oua si sare. Se adauga faina peste aluatul dospit, cu laptele indulcit si cu ouale batute spuma. Se adauga untul frecat si aluatul se lasa la dospit 30-40 de minute. Gogosile se coc la foc potrivit si se umplu cu marmelada folosind spritul.



    pofta buna!

      Acum este: Dum Oct 21, 2018 3:18 am