CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    RULADA CU CREMA DE CIOCO ALBA

    Distribuiţi
    avatar
    sophiane
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 36
    Data de inscriere : 16/08/2011
    Varsta : 50
    Localizare : undeva........

    RULADA CU CREMA DE CIOCO ALBA

    Mesaj Scris de sophiane la data de Mier Noi 30, 2011 4:14 am

    Pentru blat iti trebuie:

    • 4 oua
    • 4 linguri zahar
    • 4 linguri faina
    • 2 linguri apa fierbinte
    • un praf de sare
    Pentru crema iti trebuie:

    • 150 g ciocolata alba de menaj
    • 300 ml frisca lichida
    • 1 pliculet cu zahar vanilat
    • fructe asortate dupa preferinte
    Pregatesti asa:

    1. Freaca galbenusurile cu un praf de sare si zaharul.
    2. Cand s-a topit, adauga apa.
    3. Bate albusurile cu sare, apoi incorporeaza crema de galbenusuri si faina cernuta.
    4. Unge cu ulei o tava si asaza deasupra hartie de copt.
    5. Toarna compozitia si da la cuptorul incins in prealabil.
    6. Dupa 15-20 de minute, cand blatul este copt, scoate-l pe un servet de bumbac si ruleaza imediat.
    7. Intre timp, topeste ciocolata pe baie de aburi.
    8. Cand s-a racorit, incorporeaza in ea frisca batuta cu zaharul vanilat.
    9. Intinde 3/4 din crema alba pe blatul racorit, presara cateva fructe proaspete si ruleaza strans.
    10. Da la rece pana in momentul servirii.
    11. Inainte de a servi rulada acopera cu restul de crema si presara deasupra fructe din belsug.
    12. Pofta buna!



      Acum este: Sam Apr 21, 2018 9:06 pm