CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    BUCATARIA POLONEZA

    Distribuiţi
    avatar
    sophiane
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 36
    Data de inscriere : 16/08/2011
    Varsta : 50
    Localizare : undeva........

    BUCATARIA POLONEZA

    Mesaj Scris de sophiane la data de Mier Noi 30, 2011 4:08 am

    Lasagna poloneza


    Ingredientele:


    lasagna (paste) 1/2 unt o ceapa taiata 2 canute de fulgi de cartofi 1 pachet de branza grasa

    Mod De Preparare:


    Incingeti cuptorul la 175 grade C, fierbeti pastele de lasagna conform indrumarilor de pe ambalaj. Luati un prosop umed si inveliti-le pentru a-si mentine umiditatea sau ungeti-le pur si simplu cu ulei. Important este sa nu se usuce. Separat amestecati ceapa si untul si puneti timp de 5 minute la prajit. Preparati fulgii de cartofi dar nu puneti lapte ci branza grasa si amestecati foarte bine. Puneti un strat de lasagna intr-o tava, dupa care peste, puneti amestecul de cartofi si tot asa pana faceti mai multe straturi. Se termina cu un strat de lasagna peste care se adauga ceapa. Puneti la cuptor timp de 20 de minute sau chiar mai mult.

    Mentiuni


    Inainte de a consuma preparatul, asteptati 5 minute pana se mai raceste.


      Acum este: Mier Noi 22, 2017 1:03 am