CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Prajitura Cro-Cro

    Distribuiţi
    avatar
    felicia prodan
    NIVEL 3
    NIVEL 3

    Mesaje : 75
    Data de inscriere : 08/08/2011
    Varsta : 45
    Localizare : Piatra Neamt

    Prajitura Cro-Cro

    Mesaj Scris de felicia prodan la data de Lun Noi 28, 2011 9:10 am

    Blat: 120 g zahar, 6 oua, 60 g faina, 100 g nuca macinata. Crema: 200 g unt, 200 g zahar pudra.

    Pentru blat, se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, si praful de copt. Se pune compozitia in tava si se da la cuptor sa se coaca, aprox.40-45 minute. Cand se raceste, se taie blatul in doua parti. 100 g zahar se topeste la culoarea caramel, iar in el se pun 80 g nuca taiata. Se intinde apoi pe un platou, uns cu putin ulei, pana se raceste. Rece se da prin masina de nuca, dar numai jumatate din nuca prajita, cealalta jumatate se zdrobeste cu sucitorul. Se cerne printr-o sita. Partea marunta se pune in crema, iar cealalta se pune deasupra, dupa ce a fost unsa cu un strat subtire de crema. Crema se prepara astfel: 200 g unt se freaca spuma cu 200g zahar pudra, si se adauga nuca macinata fin.


      Acum este: Joi Mai 24, 2018 1:39 pm