CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    CHIFLE INTEGRALE&LAPTE

    Distribuiţi
    avatar
    ADINA
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 36
    Data de inscriere : 10/08/2011

    CHIFLE INTEGRALE&LAPTE

    Mesaj Scris de ADINA la data de Joi Noi 10, 2011 8:35 am

    Ingrediente:

    • 500 g faina integrala
    • 25 gr drojdie proaspata
    • 1 lingurita de zahar
    • 1/2 lingurita de sare
    • 350 ml lapte
    • 3 linguri ulei de masline
    • seminte de mac pentru decor
    Dizovam drojdia in putin lapte amestecat cu lingurita de zahar si turnam amestecul in centrul fainii cernute.Cand la suprafata drojdiei s-au format basicute,adaugam sarea si uleiul de masline si framantam (10-15 minute)cu restul de lapte cald pana obtinem un aluat usor si elastic.Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
    Dupa aceea impartim aluatul in bilute carora le dam forma de chifle pe care le ungem cu un pic de apa si presaram mac deasupra.
    Dupa 15-20 de minute le coacem in cuptorul incalzit inainte cam 35-40 de minute la foc mediu.

      Acum este: Mar Dec 18, 2018 2:19 pm