CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    tocanita de pui cu sos de marar

    Distribuiţi
    avatar
    sophiane
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 36
    Data de inscriere : 16/08/2011
    Varsta : 50
    Localizare : undeva........

    tocanita de pui cu sos de marar

    Mesaj Scris de sophiane la data de Mar Noi 01, 2011 4:09 am

    Iti trebuie:

    • 1 piept de pui ( 1 kg )
    • 50 ml ulei
    • 3 cepe
    • 10 legaturi marar
    • 2-3 legaturi de patrunjel verde
    • 1 lingurita rasa faina
    • 250 ml smantana lichida
    • sare
    Pregatesti asa:

    1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il tai cubulete si il scurgi bine de apa, apoi il rumenesti usor, impreuna cu ceapa tocata marunt, in uleiul incins, dupa care torni putina apa si fierbi inabusit.
    2. Cureti mararul de cotoarele mari, il speli in mai multe ape, apoi il tai mare si il adaugi peste bucatile de carne.
    3. Presari faina, amesteci totul cu lingura, torni smantana si potrivesti gustul de sare si de piper.
    4. Fierbi in continuare circa 40 de minute.
    5. Pofta buna!

      Subiecte similare

      -

      Acum este: Sam Oct 21, 2017 2:17 am