CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Brownies cu cafea si alune de padure

    Distribuiţi
    avatar
    jeni
    NIVEL 3
    NIVEL 3

    Mesaje : 66
    Data de inscriere : 01/08/2011
    Localizare : Arad

    Brownies cu cafea si alune de padure

    Mesaj Scris de jeni la data de Joi Oct 20, 2011 2:21 am

    Ingrediente:

    • 150 g faina
    • 1 lingurita praf de copt
    • 125 g unt
    • 230 g zahar brun
    • 10 g de ness(2 linguri)
    • 2 oua
    • 1 esenta de rom
    • 150 g ciocolata amara
    • 100 g alune macinate grob
    • un praf de sare
    Topim untul cu zaharul pe foc mic,adaugam apoi ness-ul dizolvat cu o lingura de apa calda dupa care lasam la racit 10 minute.Urmeaza apoi ouale batute cu esenta de rom,ciocolata topita,alunele si la final incorporam faina amestecata cu sarea si praful de copt.
    Ingredientele sunt pentru o tava patrata de 23 de cm,dar eu am copt prajitura intr-una cu dimensiunile de 30x23 .Asadar acoperim o tava cu hartie de copt,turnam compozitia care este destul de consistenta,nivelam si coacem 20 de minute,nu mai mult, la 180 °C .
    Lasam apoi sa se raceasca complet si putem portiona dupa dorinta si imaginatie!

      Acum este: Mar Dec 18, 2018 10:31 pm