CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Ciorbica de dovlecel

    Distribuiţi
    avatar
    felicia prodan
    NIVEL 3
    NIVEL 3

    Mesaje : 75
    Data de inscriere : 08/08/2011
    Varsta : 45
    Localizare : Piatra Neamt

    Ciorbica de dovlecel

    Mesaj Scris de felicia prodan la data de Lun Sept 26, 2011 2:34 am

    Ingrediente:
    4 dovlecei medii
    1 morcov
    1 pastarnac
    1 radacina patrunjel
    1 ceapa mare
    2 linguri ulei masline
    3 galbenusuri
    2 l supa de pui
    2 linguri orez
    1 lingura faina
    120 ml smantana (de gatit)
    1 legatura patrunjel verde
    sucul de la 1 lamaie mare sau 2 mai mici


    Mod de preparare: Pentru inceput calim inabusit ceapa tocata marunt, impreuna cu morcovul, pastarnacul si patrunjelul date prin razatoare. Le calim in ulei cu putina apa.

    Punem apa si lasam legumele sa fiarba in supa de pui. Punem orezul sa fiarba separat, apoi il scugem si il racim. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam dovleceii taiati cuburi mai mari, orezul si sucul de lamaie.

    Cu cateva minute inainte sa oprim focul punem smantana amestecata cu galbenusuri si faina.

    O servim fierbinte cu patrunjel verde.

    Pofta buna!

      Acum este: Mier Noi 22, 2017 1:09 am