CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Tort de zmeura

    Distribuiţi
    avatar
    felicia prodan
    NIVEL 3
    NIVEL 3

    Mesaje : 75
    Data de inscriere : 08/08/2011
    Varsta : 45
    Localizare : Piatra Neamt

    Tort de zmeura

    Mesaj Scris de felicia prodan la data de Sam Aug 27, 2011 9:50 am

    Ingrediente:

    pentru blat:

    3 oua
    100 g zahar
    1 plic zahar vanilat bourbon
    50 ml ulei
    coaja de la o lamaie
    100 g nuca de cocos
    80 g faina
    o lingurita praf de copt

    pentru crema:


    1 kg de zmeura
    zahar dupa gust
    400 ml iaurt gras
    2 plicuri de gealtina


    Preparare:


    Se mixeaza bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga uleiul, coaja de lamaie, nuca de cocos, faina si praful de copt.
    Se tapeteaza o forma rotunda cu hartie de copt, se toarna compozitia si se coace la foc potrivit. Dupa coacere se lasa blatul la racit.

    Intre timp se mixeaza zmeura, se adauga zaharul si la sfarsit iaurtul.

    Gelatina se pune la hidratat cu 100 ml apa, se topeste pe foc, fara sa fiarba si se adauga in zmeura.
    Blatul se pune iarasi in forma de tort, deasupra se toarna zmeura cu iaurtul si se da la frigider pana a doua zi!

      Acum este: Sam Noi 18, 2017 1:10 pm