CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Mocca Ice

    Distribuiţi
    avatar
    bucatarunr1
    NIVEL 1
    NIVEL 1

    Mesaje : 49
    Data de inscriere : 05/08/2011
    Varsta : 42

    Mocca Ice

    Mesaj Scris de bucatarunr1 la data de Joi Aug 25, 2011 8:02 am

    Ingrediente pentru 4 persoane:

    Pentru frappe:



    • 2cesti espresso lungo;
    • 100ml lapte
    • 50ml smantana dulce;
    • 1 lingura sirop de cacao sau ciocolata;
    • 6 cuburi gheata
    • 2 linguri gheata;
    • 1 plic zahar vanilat
    Pentru decor:


    • praf de scortisoara
    • cafea rajnita sau instant
    Mod de preparare:

    Toarna espressoul in vasul blenderului.
    1. Adauga laptele, zaharul, siropul de cacao/ciocolata, gheata sparta si zaharul vanilat.
    2. Mixeaza imgredientele un minut la putere maxima, apoi toarna smantana in fir subtire, mixand in continoare.
    3. Cand compozitia a devenit omogena, toarn-o in 2 cesti de sticla si serveste bautura presarata cu putina scortisoara si, dupa gust, cu un praf de cafea cernuta printr-o strecuratoare fina.

    Sfat:Daca nu ai la indemana sirop de cacao poti intrebuinta si cacao dolce pulbere pe care sa o folosesti in acelas mod ca si siropul.

      Acum este: Vin Ian 19, 2018 7:15 pm